5/25/2014
Po dlouhé době se ozývám s nějakým kratším článkem. Už dlouhou jsem chtěla tohle nějak zdokumentovat co s obličejem může udělat make-up. Teda aspoň s tím mým. Je to teda vyfocené trochu z dálky, ale určitě tam někdo něco uvidí 

vlevo před a vpravo po
Jinak za tu dobu co jsem tu nic nenapsala a nevěnovala jsem se tomu, se nic záživného, důležitého nebo jinak měnící můj život nestalo. Teď když jsou ty maturity máme praxe, takže mám času až moc až dokonce nevím jak ho všechen využít. Z těch pár uplynutých dnů vám sem dám pár fotek co jsem si tak fotila :) nic záživného jenom samé #selfie a sem tam něco jiného. 
Začneme tím nejstarším k tomuto dni. Neodolala jsem, když jsem tento opěvovaný zelený čaj našla u nás v Tescu a musela jsem ho mít. Musím teda říct, že je vážně super, ale kvůli té ceně, bych ho určitě nemohla pít dennodenně.


Na pravo můžete vidět jak si dopřávám každý den před praxí. A ještě když je takové šílené horko, ledová tříšť se zdála vhod. Co by vás ještě tak mohlo zajímat je, že jsem poprvé sedla s přítelem po boku za volant a musím říct že mě to vážně začalo dost bavit. Potom jsem si koupila novou rtěnku od Dermacolu z té červené řady, mám pocit že je to  odstín 08 nebo 07. Smíchala jsem si ji s mou Rimmelkou a vznikl naprosto nádherný odstín. 


Jako poslední fotku sem si připravila pokus o 3D efekt v photoshopu. Není to nic nádherného, ale na poprvé myslím, že docela dobrý, ale bude se to chtít zlepšit :)


To by mohlo být vše a teď se ptám co vy? Jak vy prožíváte to nádherné počasí a několikastupňové vedra? Už jste byli u vody nebo jste zažili nějaké vzrůšo? 



2 komentáře:

  1. Ta první fotka, drsnee :D ale proč jsou všechny ty fotky tak malinkatéé? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kvalitně ty fotky nejsou vůbec fajn, takže tady čím menší tím asi lepší :D

      Vymazat

Popular Posts

Stránky

About Author

Zdravím všechny pozitivní lidi, abych Vás tady trochu provedla. Mým snem je naučit lidi jako jsem já, aby se zbytečně nebáli cvičit a nezahazovali své možnosti například shodit nebo nabrat. Sice jako diabetici jsme handicapovaní, ale nejsem slabí! Tyto stránky jsem teda chtěla věnovat hlavně lidem s cukrovkou a pomoct jim především s vůlí to dotáhnout do konce. Sama nejsem na konci své cesty a tak si myslím, že ve více lidech se to bude lépe táhnout.

Cvičení a silné vůli zdar!

Archiv

Mišul Bortlová. Používá technologii služby Blogger.

Labels

my-life (1) TAG (1)

Labels